Ihmiset

Sote-uudistusTerveysfoorumissa pohditaan priorisointia alueilla

5.4.2022Anu Tilander
terveysfoorumi_web

Riittävätkö leveämmät hartiat, kysytään vuoden 2022 Terveysfoorumissa, jonka teema on priori­sointi hyvinvointialueiden ja sote-integraation aikana.

Ohjelmassa pohditaan sote-integraation mahdollisuuksia sekä keskustellaan resurssien vaikuttavasta kohdentamisesta. Suun terveydenhuollon näkökulmaa paneelikeskusteluun tuo Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylihammaslääkäri Ulla Harjunmaa.

Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Henna Virtomaa kannustaa hammaslääkäreitä osallistumaan, sillä Terveysfoorumi on tarkoitettu terveydenhuollon eri toimijoille.

Seminaarin järjestelyistä vastaa tänä vuonna Kuntaliitto. Tapahtuma pidetään Kuntatalolla Helsingissä 4. toukokuuta. Osallistua voi myös etänä.
Terveysfoorumin järjestävät vuosittain yhteistyössä Duodecim, Hammaslääkäriliitto, Kansaneläkelaitos, Kuntaliitto, Lääkäriliitto, sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Ilmoittaudu 27.4. mennessä Kuntaliiton sivuilla: https://www.kuntaliitto.fi/tapahtumat/2022/terveysfoorumi-2022-riittavatko-leveammat-hartiat

Lue myös
Etsitkö näitä?