Uutiset

Juuri nytKatse Hammaslääkäripäiviin

29.10.2021Pauliina Luotola & Annamari Nihtilä

Hammaslääkäripäivien teemana on tänä vuonna Kiinni ajassa – katse tulevaan, I tiden – blicken framåt.

Vuoden päätapahtuman ja sen viiden rinnakkaisen koulutuskokonaisuuden suunnittelu on aloitettu Apollonian toimiston ja koulutustoimikunnan yhteistyönä jo puolitoista vuotta aiemmin. Luentotarjonnassa onkin monipuolinen ja monialainen kattaus mm. tartuntataudeista ja kivusta sekä hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Hammaslääkäripäivien järjestelyissä olemme kuunnelleet palautetta korona-ajan tapahtumista herkällä korvalla. Kohtaamisia on kaivattu, ja paikan päällä Messukeskuksessa tavataan tänä vuonna kollegoita, kilistellään jälleennäkemisen kunniaksi ja nautitaan tapahtumatunnelmasta näyttelyssä. Hybriditapahtuma mahdollistaa luentojen seuraamisen myös verkon välityksellä. Korona-ajan webinaarityyppiset tapahtumat ovat saaneet hyvää palautetta. Apollonian tärkeä tavoite onkin tarjota laadukasta ja riippumatonta täydennyskoulutusta jäsenilleen ympäri Suomen. Luennoille on ilmoittautunut jo yli 1 700 hammaslääkäriä ja hammaslääketieteen opiskelijaa – aivan mahtavaa.

Tapahtumassa lanseeraamme Apollonian näyttelyosastolla ja verkkosivuilla kurssitarjouksen keväälle 2022. Osallistumalla kyselyyn – joko paikan päällä tai verkossa – voit voittaa maksuttoman osallistumisen kyseiselle kurssille. Hands on -kierroksilla pääset tutustumaan tarkemmin näyttelyssä esillä oleviin tuotteisiin. Opiskelijoille tarjoamme hienon luento-ohjelman lisäksi omaa ohjelmaa, jossa esitellään mm. tuloksia opiskelijoiden hyvinvointitutkimuksesta ja tuetaan ammatillisen osaamisen ylläpitämistä ja kehittämistä myös valmistumisen jälkeen.

Tänä vuonna luennoitsijoilta on lisäksi pyydetty lupa luentojen tallentamiseen. Niiltä osin kuin luvat on saatu, ovat luentotallenteet katsottavissa tutulla tapahtuma-alustalla vielä kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Hammaslääkäripäivien teemaan sopivasti avajaisissa keynote-puhuja, futuristi Eila Hiltunen katsoo kanssamme tulevaan. Lauantaina grande semifinalen luennoitsija, kirjailija Saku Tuominen pohtii tätä hetkeä ja miksi kaikki on hyvin riippumatta siitä, miten kaikki on.

Kannattaa ilmoittautua, vielä ehdit!

Pauliina Luotola
Apollonian tapahtumavastaava

Annamari Nihtilä
Apollonian koulutustoimikunnan puheenjohtaja

Lue myös
Etsitkö näitä?