Post

KoulutusSyksyn Hammaslääkäripäivät järjestetään virtuaalisena koulutustapahtumana

19.8.2020
annamari_video
Hammaslääkäripäivät järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti virtuaalisena koulutustapahtumanaa. Tapahtumasta kertovaa videota kuvattiin kesällä Apollonian koulutustoimikunnan puheenjohtajan Annamari Nihtilän kanssa. (Kuva: Ismo Henttonen.)

Hammaslääkäripäivät 12.–14.11.2020 järjestetään tänä vuonna virtuaalisena koulutustapahtumana. Tapahtuman yhteydessä perinteisesti järjestetty näyttely siirtyy samalla kokonaisuudessaan ensi vuoteen.

Tapahtuman pääjärjestäjä Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia kertoo tiedotteessaan arvioivan, että nyt ei ole hyvä ajankohta koota suunterveyden ammattilaisia suureen tapahtumaan. Muuttuneen matkustustilanteen vuoksi myös näyttelyssä mukana olevien yritysten ulkomaisten päämiesten saapuminen tapahtumaan on vaikeutunut.

– Haluamme varmistaa, että hammaslääkärit ja hoitohenkilökunta säilyvät työkykyisinä, eikä osallistuminen Hammaslääkäripäiville altista ketään infektiolle, totea Apollonian pääsihteeri Vesa Pohjola.

Apollonian mukaan on tärkeää, että alan ammattilaisten mahdollisuus täydennyskoulutus taataan myös tänä syksynä, sillä poikkeuksellinen tilanne ei poista koulutustarvetta.

– Hammaslääkäripäivät 2020 tarjoaa laajan ja monipuolisen luento-ohjelman, jota voi seurata verkon välityksellä valitsemastaan paikasta, Apollonia kertoo tiedotteessaan. 

Lue myös
Etsitkö näitä?