Post

Oma järjestöNykyinen mobiilijäsenkortti poistuu käytöstä huhtikuun lopussa

23.4.2020Ira Peurakoski

Suomen Hammaslääkäriliitolla, Suomen Hammaslääkäriseura Apollonialla ja Odontologiska Samfundet i Finlandilla on ollut yhteinen kännykkään ladattava jäsenkortti vuodesta 2012 alkaen.  Jäsenkortin toimittamisesta on vastannut Intellipocket Oy.

Järjestöt ovat yhdessä arvioineet nykyisen jäsenkortin käyttöä ja kehitystarpeita. Sovellusten ominaisuudet ja toisaalta järjestöjen omat verkkopalvelut ovat kehittyneet siitä, kun mobiilijäsenkortti otettiin käyttöön.

Mobiilijäsenkortin voimassaolo ja sovelluksen ylläpito loppuu huhtikuun lopussa. Jäsenille ei enää lähetetä tänä keväänä kolmen järjestön yhteistä jäsenkorttia.

Liiton ja Apollonian jäsentiedot voi tarkistaa verkossa

Liitolla ja Apollonialla on jäsenille tarkoitetut sivustot, joista voi tarkistaa omat jäsentiedot ja jäsennumeron. OSF:n jäsenet voivat tarkistaa jäsentiedot ottamalla yhteyttä OSF:n kansliaan. On myös tärkeää päivittää muuttuneet jäsentiedot kunkin järjestön jäsenrekistereihin erikseen.

Toimintaohjeet

Suomen Hammaslääkäriliitto

Kirjaudu verkkosivuilta www.hammaslaakariliitto.fi jäsensivuille ja klikkaa ”Omat tiedot” etusivun oikeassa yläkulmassa. Jäsensivustolle kirjaudut liittoon antamallasi sähköpostiosoitteella.

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia

Jäsentiedot löydät Oma Apollonia -portaalista, johon pääset kirjautumalla ensin verkkosivujen www.apollonia.fi yläpalkissa olevasta Omasivu-kohdasta jäsensivulle ja sieltä edelleen Kongressi-järjestelmän portaaliin. Kirjaudu Apollonian jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteella. Järjestelmä vaatii tällä hetkellä kaksoiskirjautumisen, mutta pyrimme löytämään tähän käyttäjäystävällisemmän ratkaisun.

Odontologiska Samfundet i Finland

Odontologiska Samfundets medlemmar kan lättast kontrollera medlemsuppgifterna genom att kontakta Samfundets kansli per epost kansliet@osf.fi eller per telefon, tfn. 010 3111 920 (må–to kl. 12–14).
OSF:n jäsenet voivat helpoiten tarkistaa jäsentiedot OSF:n kansliasta sähköpostilla kansliet@osf.fi tai puhelimitse 010 3111 920 (ma–to klo 12–14).

Liitolle tulossa jäsenkortti Hammaskollegaan

Liiton uusi Hammaskollega-palvelu otettiin käyttöön marraskuussa.  Palvelun on ottanut käyttöönsä yli 800 hammaslääkäriä. Hammaskollega-sovellukseen tullaan liittämään sähköinen jäsenkortti, josta löytyy jäsenyystieto ja jäsennumero. Liitto tiedottaa jäsenille uuden jäsenkortin käyttöönotosta myöhemmin.

Lue myös
Etsitkö näitä?