Ihmiset

HammaslääkäriliittoLiiton uudet verkkosivut on julkaistu

9.6.2023Anu Tilander

Hammaslääkäriliiton uudet verkkosivut on julkaistu. Uudistetut sivut palvelevat paremmin mobiilikäyttäjiä ja ovat aiempaa visuaalisemmat. Sivuilta löydät ajankohtaiset tiedot liiton toiminnasta, tapahtumista ja kannanotoista, jäsenyydestä ja jäseneduista sekä hammaslääkärien edunvalvonnasta ja työelämästä. Suunterveys-sivuille on koottu kattava tietopaketti suunterveydestä ja suun sairauksien hoidosta.

Liiton jäsensivuilta löydät jäsen­etuna vain jäsenille tarkoitetut sisällöt – esimerkiksi työelämän tietopaketit yksityisellä ja julkisella sektorilla työskenteleville hammaslääkäreille ja hammaslääketieteen opiskelijoille. Jäsensivuilla toimii myös Hammaslääkäriliiton

Vastaanottopörssi, joka on tarkoitettu hammaslääkärien vastaanottojen osto- ja myynti-ilmoituksille. Muista vaihtaa salasana, kun kirjaudut Jäsensivuille ensimmäisen kerran.

Liitto jatkaa sivujen kehittämistä jäsenten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voit lähettää käyttäjäkokemuksia ja uusia kehittämisideoita osoitteeseen: toimisto@hammaslaakariliitto.fi.

 

Lue myös
Etsitkö näitä?