Ihmiset

Oma järjestöJäsenwebinaarit starttaavat marraskuussa

27.10.2022Ira Peurakoski

Hammaslääkäriliitto käynnistää marraskuussa jäsentilaisuuksien sarjan tulevilla hyvinvointialueilla. Marras-joulukuun aikana järjestetään seitsemän tilaisuutta, ja kierros jatkuu keväällä 2023.

Hyvinvointialuekierroksen tavoitteena on kertoa valmistelun ajankohtaisesta tilanteesta alueilla huomioiden eri sektoreilla työskentelevät hammaslääkärit. Webinaarin ohjelmassa alueellisen valmistelun vaihetta esittelee suun terveydenhuollosta vastaava johtaja. Lisäksi luottamusmies kertoo kuulumisia alueelta henkilöstön näkökulmasta. Liitosta toiminnanjohtajat ja lakimiehet tuovat esille ajankohtaista tilannetta edunvalvonnan ja jäsenpalvelun näkökulmasta. Aikaa on varattu kysymyksille ja keskustelulle.

Syksyn kuluessa alueilta kerättyjen tietojen perusteella on nähtävissä, että niin valmistelujen vaihe kuin tiedon taso uudistuksen etenemisestä vaihtelee. Liitto haluaa olla tukemassa jäseniä sekä tarjota tietoa ja keskustelumahdollisuuden muutosvaiheessa.

Marraskuussa järjestetään tilaisuudet tulevilla hyvinvointialueilla: Päijät-Häme ma 14.11., Pohjois-Pohjanmaa ke 16.11., Keski-Suomi ma 21.11. ja Varsinais-Suomi ke 30.11.

Tilaisuudet toteutetaan noin kahden tunnin mittaisena iltatilaisuutena Teams-etäyhteyksin. Jäsenille lähetetään kutsut ja ilmoittautumisohjeet liitosta. Myös paikallisosastot osallistuvat tilaisuuksien markkinointiin.

Nyt kannattaa seurata liiton viestintää hyvinvointialuekierroksesta ja tulla kuulolle oman alueen tilaisuuteen.

Lue myös
Etsitkö näitä?