Uutiset

ApolloniaApollonian uusi pääsihteeri on Annamari Nihtilä

19.8.2022Annika Nissinen
annamari-nihtila_web

Apollonian uusi pääsihteeri on HLT, EHL Annamari Nihtilä. Hän siirtyy pääsihteerin tehtävään Espoon kaupungin ylihammaslääkärin paikalta ja aloittaa Apollonissa syyskuussa.

Nihtilä on toiminut uransa aikana yksityis- ja terveyskeskushammaslääkärinä, tutkijana, asiantuntijana suomalaisissa ja ulkomaalaisissa projekteissa sekä kliinisenä opettajana ja yliopistolehtorina eri yliopistoissa. Hän on ollut myös aktiivinen täydennyskouluttaja. Monipuolisen työkokemuksensa mukana Nihtilä tuo Apolloniaan oman, vahvan näkemyksensä ihmisten ja asioiden johtamisesta.

Nihtilä on toiminut useissa eri luottamustehtävissä Apolloniassa – viimeisimmäksi koulutustoimikunnan puheenjohtajana. Pääsihteerinä hän korostaa erityisesti rooliaan innostavana toiminnan kehittäjänä ja tavoitteiden kirkastajana.

– Toiminta on jäseniä varten, ja sen kehittäminen yhä jäsenlähtöisemmäksi edellyttää jatkuvaa vuoropuhelua jäsenten kanssa sekä säännöllistä palautteen keräämistä, Nihtilä kertoo.

Pääsihteeri Vesa Pohjola työskentelee uuden pääsihteerin rinnalla vielä syyskuussa. Koulutustoimikunnan puheenjohtajan pestiin nousee loppuvuodeksi toimikunnan nykyinen varapuheenjohtaja Anu Kiukkonen.

Lue myös
Etsitkö näitä?