Uutiset

Liitto 100 vuotta#OlenHammaslääkäri-somehaaste alkaa nyt

31.1.2024Heli Mikkola
Kolme hammaslääkäriä kertoo kuvakollaasissa miksi he kokevat ammattiylpeyttä työstään. Hammaslääkäriliitto täyttää sata vuotta tänä vuonna.
Sekä avoimelta tililtä jaetut että vain omille seuraajille osoitetut postaukset ovat molemmat arvokkaita. Lehti poimi esiin Sanni Ahon, Jarkko Kallialan ja Henna Virtomaan postaukset. (kuvakollaasi: Juha Korhonen)

Tavoitteena on saada kollegojen ylpeys ja ilo omasta työstään näkymään sosiaalisessa mediassa. Postaa siis oma kuvasi mukaan vaikka heti.

Somehaasteen toteutus on vapaamuotoinen. Toiveena on, että sekä hammaslääkärit että hammaslääketieteen opiskelijat postaisivat itsestään ammattiylpeyttä välittävän kuvan, ja kertoisivat sen yhteydessä, mitä hammaslääkäriys tai tähän ammattiin opiskeleminen itselle merkitsee. Ensisijainen kanava on Instagram, mutta mikään ei estä käyttämästä muitakin kanavia.

Teemme elokuun Hammaslääkärilehteen jutun hammaslääkärien identiteetistä ja julkaisemme jutussa osan kuvista ja ajatuksista.

Haasteen tägit ovat #OlenHammaslääkäri ja opiskelijoille #MinustaTuleeHammaslääkäri  Myös liiton voi halutessaan tägätä: #Hammaslääkäriliitto ja #Suunasialla

Sekä avoimelta tililtä jaetut että vain omille seuraajille osoitetut postaukset ovat molemmat arvokkaita.

Arvomme osallistujien kesken kaksi pientä palkintoa. Toinen arvotaan julkisten postausten kesken ja toisen arvomme niiden kesken, jotka ovat postanneet vain omille seuraajilleen. Jälkimmäisessä tapauksessa, jos haluat osallistua arvontaan, lähetätkö postauksesta kuvakaappauksen toimitukselle sähköpostilla  lehti@hammaslaakariliitto.fi Kerro samalla, saako postaustasi käyttää lehden jutussa.

Julkisia postauksia jaamme lehden Instagramissa.

Kuvahaaste on voimassa koko vuoden. Kesäkuun alkuun mennessä tehdyt postaukset osallistuvat arvontaan ja niitä käytetään myös lehden juttuun.

Lue myös
Etsitkö näitä?