Ihmiset

HammaslääkäriliittoMuistitko päivittää sähköpostiosoitteesi liittoon?

27.1.2023Juha Korhonen

Neljäsosa työssäkäyvistä hammaslääkäreistä ei ole päivittänyt yhteystietojaan liiton jäsenrekisteriin. Nyt kannattaa toimia, sillä vuodenvaihteessa useimpien terveyskeskuksessa työskentelevien hammaslääkärien työsähköpostiosoite vaihtui, kun työntekijät siirtyivät kunnilta hyvinvointialueille.

Hammaslääkäriliiton jäsenrekisterin ylläpidosta vastaava tietotekninen sihteeri Seija Kokora muistuttaa, että muuttuneet yhteystiedot on aina tärkeä päivittää myös ammattijärjestöön.

– Liitto pystyy parhaiten palvelemaan jäseniään, kun yhteystiedot ovat ajan tasalla. Emme saa tietoja muualta kuin jäsenen omasta ilmoituksesta. Sähköpostiosoite on tärkein, koska sillä kirjaudutaan jäsensivustolle ja siihen tulevat muun muassa liiton viestit ja uutiskirje, Kokora kertoo.

Ajan tasalla on tärkeä pitää myös postiosoite ja puhelinnumero, jotta liiton viestintä tavoittaa jäsenen ja kaikki jäsenedut sekä -palvelut ovat käytettävis­sä.

Myös työpaikkatiedot syytä tarkistaa

Varsinkin edunvalvonta- ja tutkimustyötä varten Hammaslääkäriliiton on hyvä tietää myös jäsenten työpaikkatiedot. Liitto on alkuvuoden aikana päivittänyt manuaalisesti terveyskeskuksissa työskentelevien työpaikkatietoja kunnista hyvinvointialueille.

– Olisi kuitenkin hyvä, että jokainen sähköpostiosoitteensa päivittävä tarkistaisi samalla myös työpaikkatietonsa. Rekisteristämme puuttuu yli 200 työpaikkatietoa, ja osa nykyisistä tiedoista ei pidä paikkaansa. Liiton kannalta voimassa oleva työpaikkatieto on erittäin tärkeä, Kokora kertoo.

Jäsentietojen päivitys onnistuu sähköisen asioinnin kautta liiton verkkosivuilla.

  1. Kirjaudu liiton verkkosivulla jäsensivustolle sähköpostiosoitteella, jolla olet sinne aiemmin kirjautunut.
  2. Otsikon ”Omat tiedot” alta löydät jäsenrekisterissä olevat tietosi.
  3. Kun päivität sähköpostiosoitteesi, tarkista samalla muutkin tiedot. Voit mm. tarkastaa rekisteriin kirjattuja luottamustoimia ja tarkastella jäsenmaksuihin ja potilasvakuutusmaksuihin liittyviä tietoja.
  4. Lisäohjeita saat tarvittaessa liiton toimistosta: toimisto@hammaslaakariliitto.fi.
Lue myös
Etsitkö näitä?