Uutiset

HammaslääkärilehtiHammas­laakarilehti.fi uudistui

27.1.2023Heli Mikkola

Hammaslääkärilehden verkkosivu uudistui vuodenvaihteessa. Sivuston käytettävyys mobiililaitteilla on nyt parempi, ja ajankohtaiset sisällöt ovat esillä entistä paremmin.

Uudistus toi verkon etusivun tärkeimmät sisällöt myös jokaiselle artikkelisivulle Etusivulla nyt -koosteeksi. Näin vaikkapa usean vuoden takaiseen artikkeliin syventyvä lukija näkee samalla, mikä on ajankohtaista parhaillaan. Sivulle on myös helppo nostaa ajankohtaisia viittauksia liiton verkkosivun sisältöön.

Lisäksi uudistus paransi lukijan mahdollisuuksia hahmottaa lehden artikkelityypit yhdellä silmäyksellä. Sisältövärin ja tutun kolmijaon – uutiset, tiede, ihmiset – lisäksi mukaan tullut otsikkoa edeltävä asiasana kertoo nyt yksiselitteisesti, onko kyseessä pääkirjoitus,

Kielen päällä -kirjoitus vai kenties Denttari-palsta. Uutis­osiossa asiasana tarkentaa uutisen aihepiiriä. Asiasanat toimivat myös tägeinä, joilla eri sisällöt linkittyvät toisiinsa.

Koska Hammaslääkärilehti on liiton jäsenetu, verkkosivulla julkaistaan edelleen vain osa painetun lehden sisällöstä. Näköislehti on kaikille avoin kuukauden kuluttua lehden ilmestymisestä.

Verkkosivun toteutti Kaimana Oy.

Lue myös
Etsitkö näitä?